Managed Werkplek

Een Managed Werkplek neemt al uw zorgen over netwerkbeheer, veiligheid en betrouwbaarheid uit handen. Dankzij goed onderhoud en effectief beheer van uw werkplekken kunnen uw medewerkers efficiënter werken en weet u zeker dat de veiligheid van het netwerk optimaal is. Business Support Veenendaal beheert vele Managed Werkplekken en is in staat om al deze plekken snel en efficiënt te onderhouden.

0318-565100 info@bsv.nl

Samenwerken doe je niet alleen

Een Managed Werkplek als volledige, intelligente oplossing

Een Managed Werkplek bij Business Support Veenendaal betekent dat u kiest voor een volledige oplossing, inclusief Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Daarmee werken al uw medewerkers op een veilige manier samen en hebben zij alle ruimte om creatief te zijn. We verzorgen de gehele installatie en leveren daar support en service op. Periodiek kijken we samen met u welke bedrijfsprocessen door middel van Microsoft 365 verder te optimaliseren zijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle onderdelen in een werkplek snel blijven en dat koppelingen met printers en andere randapparatuur up-to-date zijn, zowel bij uw medewerker op de bedrijfslocatie als thuis of onderweg via online werkplekken.

Uit te breiden met veel opties en mogelijkheden

Bij de Managed Werkplek speelt Office 365 een grote rol. Dit is als het ware de digitale versie van uw werkplek, met opslag in de cloud. Zo hebben u en uw medewerkers alle documenten en programma's altijd bij de hand, ongeacht uw locatie. We leveren diverse extra's, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf. Daarnaast helpen we u ook bij andere zaken, zoals internetverbindingen, VoIP-telefonie, managed wifi, Dynamics 365 Business Central en veel andere zaken. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die de digitale werkplek voor uw organisatie kan bieden? Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via 0318 – 565100

Interesse in onze software diensten?

Bedankt voor uw bericht, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Business Support Veenendaal B.V.

Ravelijn 26 3905NV, Veenendaal

T: 0318 - 565100

E: info@bsv.nl

Volg ons: